Stichting Corridor Dienstverlening

De Vriendendienst Hoogvliet

MaatjesWoon je in Hoogvliet en voel je je wel eens eenzaam? Dan kan de Vriendendienst Hoogvliet misschien wel iets voor je betekenen!
Op deze site vertellen we wat we doen en hoe je met ons in contact kan komen. Als je zelf niet zo eenzaam bent, maar graag iets voor anderen wil betekenen, horen we ook graag van je.

Voor wie bedoeld
De Vriendendienst Hoogvliet richt zich vooral op ouderen, mensen met psychische of psychosociale problemen en mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook anderen zijn welkom, als vrijwilliger. We zoeken voor deelnemers een of meer maatjes, met wie ze samen leuke dingen kunnen ondernemen.
 
MaatjesIedereen heeft wat te bieden
We maken bij de Vriendendienst geen groot onderscheid tussen degenen die zijn ingeschreven en de vrijwilligers. We gaan ervan uit dat iedereen wat te bieden heeft. Iemand met een verstandelijke beperking kan bijvoorbeeld heel goed de weg weten in Scheveningen. Wat heel handig kan zijn bij een gezamenlijk uitstapje in die plaats. Een andere deelnemer weet bijvoorbeeld veel van computers en kan zo andere deelnemers helpen als ze computerproblemen hebben.